Biološki tretmani | Dr Marija Bošković
8332
page-template-default,page,page-id-8332,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Pod nadzorom obučenog dermatologa dr med. Christine Schrammek-Drusio kompaktan, profesionalni kozmetički asortiman je razvijen sa jasnim ciljem da se pomogne koži da obnovi svoj zdrav, lep ten. Počevši sa negom od normalne kože do efikasne hidratacije, uključujući i rešenja za posebne probleme kože, ova linija za negu kože nudi vrlo efikasne kozmetičke formule.

Poseban akcenat je uvek bio na razvoju anti-aging proizvoda. Ovaj segment predstavlja veliki izazov, kao bitna stvar ovde je zaštita kože kao i ispravljanje prvih vidljivih znakova starenja kože. Istovremeno briga o nečistoj koži ili koži podložnoj problemima, kao i osetljivoj koži, posebno je važna Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Zdrava koža odražava blagostanje osobe, i to je razlog zašto je cilj dermatokozmetika dr med. Kristin Schrammek-Drusio pronalaženje konkretnih rešenja za širok spektar problema kože. Razvijen od strane dermatologa za problematičnu kožu.

TRETMAN ZA INTEZIVNU HIDRATACIJU

Voda je eliksir života za našu kožu. Vodu treba obezbediti organizmu, ne samo iznutra pijenjem, nego i spolja, primenom kozmetičkih proizvoda koji osiguravaju dugotrajnu hidrataciju kože .
Priroda je opremila kožu prirodnim hidratantnim faktorima koji skladište vlagu u stratum corneumu. Ali, ako je ovaj sloj kože ugrožen zbog nedostatka vlage u vazduhu, na primer, izazvane klimom, preteranim znojenjem ili isušivanjem od izlaganja suncu , hidratantni faktori kože mogu biti izgubljeni. Iz tog razloga, proizvodi iz Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics linija za negu kože sadrži komponente ovih prirodnih hidratantnih faktora da podrži procese hidratacije u ćelijama. Za svežu i zategnutu kožu.

MELA WHITE TRETMAN ZA HIPERPIGMENTACIJE

Linija nege Mela WHITE blago osvetljava tamne oblasti i izjednačava razlike u tonu. Za ravnomeran i svetliji ton kože. Mela WHITE kombinuje svoj posvetljujući efekat sa neagresivnim sastojcima koji imaju visoko efikasna hidrantna i regenerativna svojstva. Preporučuje se nanošenje najmanje 12 nedelja.

TRETMAN ZA NEČISTU KOŽU

Masna i nečista koža su među najčešćim problemima. Za optimalnu negu masne i nečiste kože kombinacija aktivnih sastojaka je neophodna da reguliše proizvodnju sebuma bez isušivanja kože, dok u isto vreme sprečava upale.
Regulating linija za negu kombinuje umirujuće sastojke sa regulativnim materijama i ostavlja uravnotežen i mat ten za bolji izgled kože. Hidratantni kompleks obnavlja uravnoteženu vlažnost kože.

TRETMAN ZA OSETLJIVU KOŽU

Osetljiva koža je posebno osetljiva na spoljne iritante. To često rezultira osećajem zategnutosti i crvenila, koža može da bude izrazito suva na pojedinim delovima, a moguće su čak i alergijske reakcije.
Proizvodi za osetljivu kožu smiruju kožu pod stresom i upaljenu kožu i ojačavaju njenu otpornost na spoljašnje stimulanse i iritacije. Crvenilo i osećaj zategnutosti su smanjeni i hidratacija kože je trajno uspostavljena. Svi proizvodi za negu osetljive kože imaju visok nivo tolerancije, budući da ne sadrže parfemska ili mineralna ulja.

ANTIAGING TRETMAN

Kao dermatolog i anti-aging stručnjak, Dr med. Kristin Schrammek-Drusio stavila je veliki akcenat na inovativne, visoko-efikasne aktivne sastojke kao što su peptidi, izoflavoni i antioksidanati pri razvoju anti- aging proizvoda u derma.cosmetics serijama.
Optimalno koordinirane kombinacije aktivnog sastojka štite kožu od gubitka elastičnosti i vlage i ojačavaju njen kolagen i elastična vlakna. Znaci prevremenog starenja kože su sprečeni. Podržani su čvrstina i vitalnost zrele kože. Rezultat je svilenkasto meka, glatka i revitalizirana koža.