Green Peel | Dr Marija Bošković
8327
page-template-default,page,page-id-8327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Pre više od 60 godina, Christine Schrammek postavila je temelje za originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman koji pomaže ljudima sa različitim tipovima i problemima kože da dođu do čiste i ujednačene kože. Baza je mešavina osam izabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine, koje se masiraju u kožu. Biljni piling je dodatno razvijen i unapređen od strane njene kćerke dermatologa, Dr. med. Christine Schrammek – Drusio, te ga danas primenjuju estetičari i lekari širom sveta. Različite količine biljne mešavine omogućavaju da se GREEN PEEL® biljni piling tretman individualno prilagodi različitim tipovima kože i postizanju ličnih ciljeva tretmana.

Originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman ekskluzivno je dostupan kod sertifikovanih estetičara i lekara.

GREEN PEEL® FRESH UP

Tretman za brzo ulepšavanje

Ovom metodom, koža je stimulisana i osvežena biljem iz prirode. Stimulisana je cirkulacija, pore su otvorene i koža je sada u mogućnosti da na optimalan način apsorbuje sastojke iz prateće nege. Ten je blistaviji i svežiji.

Lepota odmah

GREEN PEEL® FRESH UP vitalizuje ćelije – vaša koža sija novom svežinom. Ovo je razlog zašto je ovaj tretman pravi izbor kada Vam treba blistav i vitalan ten za Vaš važan dan – bilo da je u pitanju proslava ili na primer, važan poslovni sastanak. Takođe je idealan kao pomoć u prevenciji preranog starenja i gubitka elastičnosti, čak i ako Vaša koža još nije počela da pokazuje znakove starenja. Nežan tretman za veću svežinu i blistavost.

Trajanje tretmana: oko 90 minuta.

GREEN PEEL® ENERGY

Za vidljivo vitalniji ten

Ovaj tretman sa biljem iz prirode vidljivo daje energiju.

Stimuliše cirkulaciju vaše kože i metabolizam i tako dovodi do prirodnog poboljšanja teksture vaše kože.

Rešenje problema sa ciljanom regeneracijom

GREEN PEEL® ENERGY vašoj koži daje prirodnu energiju koja joj je potrebna za obnavljanje ćelija. Pomaže smanjenju znakova starenja, kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja u pigmentaciji. Tretman vidljivo poboljšava izgled kože i harmonizuje njenu površinu.

Idealan kao intenzivan tretman nekoliko puta godišnje.

Trajanje tretmana: oko 90 minuta.

GREEN PEEL® CLASSIC

Regeneracija i obnavljanje sa efektom perutanja

Ovo je „klasik“ među Green Peel® piling tretmanima. Nakon detaljne procene, Biljna piling mešavina se intenzivno umasira u kožu. Krvna cirkulacija kože je povećana, kao I snadbevanje kiseonikom i nutritijentima, čime je stimulisano obnavljanje kože. Ovaj efekat se završava nakon dva do pet dana, u zavisnosti od teksture kože, sa manje ili više perutanja. Tokom ovog perioda, koža mora biti negovana kod kuće Dr.Schrammek preparatima za negu kože. Kao završetak GREEN PEEL® Classic biljnog piling tretmana, estetičar radi beuty finishing tretman nakon pet dana I snabdeva kožu, koja sada ima visoku apsorptivnu sposobrnost, dragocenim sastojcima.

Uspeh GREEN PEEL® biljnog piling tretmana Classic već decenijama govori sam za sebe.

On je rešenje za različite problem kože na licu i telu.

  • Proširene pore, seboroičnu kožu
  • Nečistu kožu, ciste sebuma
  • Ožiljke
  • Kožu koja je sklona preranom formiranju bora i opuštenim konturama lica
  • Suncem oštećenu kožu
  • Preventivu starenja
  • Neke forme hiperpigmentacije
  • Strije
  • Gubitak elastičnosti kože na telu (stomak, nadlaktice, butine)

Nova koža za 5 dana

1. dan: GREEN PEEL® tretman (oko 90 min.)

2 – 4. dan: Počinje proces regeneracije kože. Individualno prilagođeni preparati za kućnu negu različitih tipova kože potpomažu uspešnost tretmana.

5. dan: Beauty finish tretman (oko 90 min.)

Mnogi problemi sa kožom mogu biti ublaženi sa samo jednim ili dva tretmana. Pošto koža svake osobe reaguje individualno, može biti potrebno nekoliko tretmana da bi se postigao zadovoqavajući rezultat.

Delovanje GREEN PEEL® CLASSIC biljnog pilinga

Čiste prirodne supstance za Vašu lepotu. Posebna mešavina različitog bilja i algi, bogatih mineralima, enzimima i vitaminima, pomažu Vašoj koži da ponovo stekne nov, svež izgled.
Ovu mešavinu umasira u lice posebnom tehnikom Vaš GREEN PEEL® sertifikovani estetičar. Gornji slojevi kože su uklonjeni mikročesticama biljaka. Ovo povećava apsorptivnu sporobnost kože i stimuliše ćelijsku regeneraciju. Problemi sa kožom su vidljivo smanjeni nakon pilinga.
Pomoću GREEN PEEL® biljnog pilinga CLASSIC, cirkulacija kože je značajno povećana, kao i njen metabolizam, a dotok kiseonika i nutrijenata je poboljšan. U zavisnosti od tipa kože i intenziteta tretmana, koža počinje da se peruta nakon tri dana. Perutanje može varirati od blagog do jasno vidljivog. Nakon što se ukloni gornji sloj, nova, sveža koža izlazi na površinu. Nakon toga, Vašoj koži je potrebna posebno intenzivna i zaštitna nega da poboljša i stabilizuje željene rezultate tretmana.
Istraživanja dokazuju uspeh originalnog GREEN PEEL® biljnog pilinga
Pre tretmana starija koža sa oštećenjima od sunčanja Nakon četvrtog tretmana regeneracija tkiva