Guna kolagen terapija | Dr Marija Bošković
8567
page-template-default,page,page-id-8567,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Guna kolagen terapija

Medicinsko-estetska bioterapija koja stimuliše metabolizam kolagena u potkožnom vezivnom tkivu. Deluje tako što aktivira fibroblaste-proizvodjače kolagena i tako počinje regeneracija. Koža postaje sveža, zdrava, bore se izgladjuju, poboljšava se tonus. Sve deluje vrlo prirodno jer se postignuti rezultat temelji na revitalizaciji ćelija, a ne samo na delovanju na bore.

Uspešno se rešava:

• Podmladjivanje – zatezanje i smanjenje bora na licu, šakama, vratu i dekolteu,
• Regeneracija kose – kod difuznog i fragmentarnog opadanja kose
• Ožiljci od akni

GUNA MD – TISSUE je medicinski preparat koji regeneriše kolagena vlakna vezivnog tkiva, smanjuje vidljive znake starenja, smanjuje nastanak bora, poboljšava hidrataciju prerano ostarele kože.

Kolagen je glavni sastojak vezivnog tkiva i njegoc gubitak i uništavanje su glavni razlog starenja tkiva.Starenjem se epidermis istanjuje i kao posledica ovoga smanjuje se barijera koja čuva vlagu u koži, što dovodi do prekomernog isparavanja i sušenja kože.

Ova terapija obnavlja i regeneriše kolagena vlaka matrice vezivnog tkiva, formira bio mrežu koja daje čvrstinu i pojačava tonus kože.Preparat se injektuje direktno u kožu naročito u delovima koji su oštečeni, suvi, sa izraženim borama, čime se postiže restruktuiranje tkiva i smanjenje bora. Preparat je obogaćen askorbinskom kiselinom ( vit C), MAGNEZIJUMOM, VITAMIN b6, b12, B1, koji pomažu u stvaranju, transportu, i stabilizaciji kolagena u odgovarajućim strukturama kože.

dr marija boskovic - guna kolagen terapija