7 Point Shape lifting lica | Dr Marija Bošković
9884
page-template-default,page,page-id-9884,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

7 Point Shape lifting lica

7 POINT SHAPE LIFTING LICA HIJALURONSKIM FILERIMA

 

Tokom desotogišnjeg rada i edukovanja za aplikaciju hijaluronskih filera Juvederm dr Marija Bošković pohađa ALLERGAN medical institute. Naučene tehnike rada implementira u svoj svakodnevni rad.

 

Osnovni princip u našem radu podrazumeva PREGLED pacijenta u toku besplatnih konsultacija, pri kojima doktorka utvrđuje sve znakove starenja na licu i diskutuje sa pacijentom koji su to problemi koje oni žele primarno da koriguju i uklone. Nakon završene zajedničke analize pravi se plan u tri etape koji podrazmeva:

 

  1. 7 POINT SHAPE tehniku za lifting lica i nadoknadu volemna u dubokim kompartmenima gde je došlo do gubitka masnog tkiva
  2. Druga faza je tretiranje PERIOKULARNE REGIJE (podočnjaci)
  3. Treća faza je tretiranje PERIORALNE REGIJE hijaluronskim filerima Juvederm

 

Ranije smo primenivali tehniku 8 POINT LIFT ali nova tehnika rada i FULL FACE pristup u antiagingu je promenio naš način rada.

 

Čitav postupak je upotpunjen primenom VISTABELA, botulinskog toksina tipa A jedinog registrovanog preparata u Srbiji kompanije ALLERGAN.

 

Uklanjanje jedne bore nije naš cilj. Posmatrajte svoje lice kao celinu i dozvolite vašem doktoru da vas tako i tretira.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2