Radiesse | Dr Marija Bošković
9938
page-template-default,page,page-id-9938,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Radiesse

Najnoviji product na našem tržištu koji spade u sferu KOLAGEN STIMULATORA jer se sastoji od kalcijum hidroksiapatita – minerala koji je prirodno prisutan u ljudskim zubima i kostima, i gela od karboksimetil celuloze.

 

Kada se preparat rastvori dobijamo 4 do 6 ml preparat koji se ravnomerno distribuira ispod kože kanilom. Čestice kalcijum hidroksiapatita stimulišu prirodnu proizvodnju kolagena, a celuloza vezuje vodu i daje trenutni efekat popunjavanja- voluminizacije koji traje do 3 meseca. Nakon tri meseca efekti celuloze prolaze ali je već započeta sinteza novog kolagena čiji pun efekat traje 1 do 18 meseci

Indikacije:

 

  • Konturisaje lica sa minimalnim volumenom
  • Podlađivanje šaka i vrata
  • Stimuliše sintezu kolagena
  • Poboljšava kvalitet i elastičnost kože

Može se aplikovati u sve regije kao hijaluronski filer izuzev usana i regije podočnjaka.

 

Prednost ima u regiji donje 1/3 lica gde želimo jasne konture bez vezivanja vode uz povećanu sintezu kolagena i zatezanje kože.

 

Odlične rezultate daje u podmlađivanje šaka i vrata

 

Glavni nedostatak preparata je nemogućnost razgradnje u slučaju ako niste zadovoljni rezultatom, što je jedino moguće kod primene hijaluronskih filera.

 

Izvodi se jedna tretmn svakih 15 meseci.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2