Alma Laser DYE-VL fotorejuvenacija | Dr Marija Bošković
9870
page-template-default,page,page-id-9870,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Alma Laser DYE-VL fotorejuvenacija

ALMA LASER DYE-VL FOTOREJUVENACIJA

 

Laserski tretman koji utiče na poboljšanje vašeg tena i kvaliteta kože tako što:

 

  • Laserski zrak eliminiše sitne kapilare i smanjuje crvenilo kože,kuperozu rozaceu, crvene ožiljake
  • Melazma u svojoj osnovi imaju vaskularnu komponentu koji ovaj laser otklanja
  • Laser razlaže postojeće skupine pigmenta pa se koristi kod postinflamatornih hiperpigmentacij i solarnog lentiga
  • Podstiče sintezu elastina i kolagena
  • Povećava imunitet koćže

 

Dye-VL metoda koristi talasnu dužinu, optimalnu za apsorpciju u pigmentu, daje rezultate kao DYE laseri uz povećanu bezbednost rada zahvaljujuću Sonda emituje kratkotrajne svetlosne impulse talasne dužine 500 – 600nm, uz intenzivan sistem hlađenja koji sonda poseduje AFT (eng. Advanced Fluorescent Tehnology), tako da se toplota svetlosnog izvora oseća minimalno.

 

Svetlosni zrak upija pigment kože – melanin i pigment krvi – hemoglobin. Apsorbovana energija pretvara se u toplotu koja zalepi zidove sitnih krvnih sudova i na taj način ih eliminiše. Pigmentna fleka se razbija na male pigmentne čestice koje se putem limfotoka eliminišu.

 

Dye-VL Fotorejuvenacija se ne preporučuje u letnjim mesecima. Predeo koji se tretira ne sme biti osunčan minimum 4 nedelje pre i 2 nedelje nakon tretmana. Preporuka je svakodnevno koristiti kreme sa zaštitim faktorom SPF preko 25.

 

Tretman je kontraindikovan kod osobama koje boluju od epilepsije, imaju aktivnu infekciju i aktivni herpes, vitiligo, sklonost ka stvaranju keloida, kancer, na terapiji su Roakutanom ili drugim fotosenzitivnim lekovima, kao i u peridu trudnoće i dojenja

 

Obično je potrebno 3 – 6 tretmana koji se ponavljaju na 3 – 4 nedelje. Preporučeni tretmani održavanja su jednom na 6 meseci ili jednom godišnje.

 

Nakon tretmana nema potrebe za oporavkom, kod najosetljivije kože može biti prisutno blago crvenilo koje se brzo povlači.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2