Lasersko lečenje celulita | Dr Marija Bošković
8370
page-template-default,page,page-id-8370,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Lasersko lečenje celulita

Estetski ideal današnje savremene žene doprineo je da su pristupi rešavanja problema celulita u intenzivnom razvoju. Kvantni laser je rezultat nove tehnologije zasnovane na istovremenom dejstvu lasera, vakuum masaže i fotodinamske terapije. Cilj tretmana je sistemsko poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže, čime se naslage celulita uklanjaju. Ovo je jedan od najboljih programa za lečenje celulita, naročito kod mladjih osoba.

LASER

Stimuliše cirkulaciju, stvara nove krvne sudove, deluje antizapaljenski, uklanja toksine i stimuliše sintezu elastičnih i kolagenih vlakana.

VAKUM MASAŽA

Pojačava cirkulaciju i limfnu drenažu, vrši preoblikovanje masnih naslaga, uklanja štetne materije, jača tonus i elastičnost kože, postiže lifting efekat i brzo smanjuje izgled pomorandžine kore.

FOTODINAMSKA TERAPIJA

Povećava oksigenaciju i regenaraciju tkiva.

Koža je podmladjena sa jasnom razlikom tretiranih i netretiranih područja. Oticanje se smanjuje i eliminiše, te daje osećaj lakoće u nogama. Laser je namenjen uklanjanju celulita i zatezanju kože tela, posebno nakon porodjaja i gubitka kilaže. Metoda se pokazala efikasnom pri poremećaju limfne i venske cirkulacije i prilikom osećaja težine u nogama.

Tretman izgleda kao prijatna i relaksirajuća masaža. Postoje dva protokola, jedan za zadnjicu, bokove i noge, drugi za stomak i ledja. Po potrebi se ovi protokoli kombinuju, uključujući i tretman ruku, zavisno od tipa gradje. Tretman traje od 35 – 45 minuta, zavisno od veličine površine koja se tretira.
Za tretman celulita potrebno je uraditi prosečno 15 tretmana svaki drugi dan. Nakon postignutog rezultata, tretmani održavanja rade se jednom mesečno.

Po završetku tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2