Ultrazvučna lipoliza | Dr Marija Bošković
8353
page-template-default,page,page-id-8353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Ultrazvučna lipoliza

Kavitacija – ultrazvučna lipoliza, zamena za liposukciju!

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit. „Glava“ aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave“.

ZA KOGA JE KAVITACIJA?

Kavitacija je prava metoda za Vas ako pripadate grupi ZDRAVIH žena i muškaraca, svih godina, prosečne telesne težine, koji ne mogu da se oslobode izvesnih upornih naslaga, a uprkos dijetama ili vežbanju, a ne želete da se podvrgnete rizicima, troškovima i oporavku kod hirurške liposukcije. Idealni kandidati su osobe sa BMI (body mass index) od 19 do 30.

dr marija bošković - Ultrazvučna kavitacija
KOLIKO MI TREBA TRETMANA?

Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, sa pratećom obaveznom limfnom drenažom . Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji koju kod nas vrši lekari koji i izvode tretmane.
Tokom Vaše individualne konsultacije, lične i diskretne, možete saznati više o metodi kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno reoblikovanje tela, zatezanje kože ili smanjenje oticanja nogu, npr., a takođe i za podmlađivanje lica (jer mi smatramo da je telo celina, i da se holističkim pristupom postiže najviše!).

dr marija bošković - Ultrazvučna lipoliza - Kavitacija
KADA ĆU VIDETI PRVE REZULTATE?

Prvi rezultati se vide ODMAH. Pošto se OBIM izabranog dela tela izmeri i obeleži PRE tretmana, neposredno nakon 45-60 min. meri se ponovo: dosadašnja praksa je pokazala da se na stomaku taj primarni gubitak santimetara POSLE tretmana kreće od 2 do 5cm u proseku.

KOLIKO TRAJU REZULTATI?

Izmereni gubitak se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo“ efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a takođe i još mesec dana posle poslednjeg tretmana (od 4 do 8 potrebno u proseku). Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povećan unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost.

Napomena: potrebna fizička aktivnost se može delom nadomestiti niskofrekventnim elektro-stimulacijama odgovarajućih mišićnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorevanja oslobođene masti.

ZA KOGA NIJE KAVITACIJA?

Liposukcija i kavitacija (lipoliza) se bore protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti. Takođe, ne rade se trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2