Ultrazvučno čišćenje lica | Dr Marija Bošković
8304
page-template-default,page,page-id-8304,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Ultrazvučno čišćenje lica

Tretman čišćenja lica ultrazvukom (ili piling lica ultrazvukom) je najbezbedniji, najefektniji i najprijatniji nacin profesionalnog čišćenja lica i ubraja se u neizostavne, prve korake svih estetskih procedura(hemijski piling lica, mezoterapija)!
Ultrazvučno čišćenje lica je moderan, bezbedan, tretman, koji sa kože skida istrošene ćelije, višak masnoće, a kojim se istovremeno, popravljajući oksigenaciju i mikrocirkulaciju, popravlja tonus i hidriranost kože te uklanjaju fleke, proširene pore i ujednačava ten.

U NAŠEM CENTRU KORISTIMO MEDICINSKI SERTIFIKOVANU ULTRAZVUČNU ŠPATULU Derma Peel FIRME Genosys

TRETMAN ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA LICA

Koristeći kombinovano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule, iz kože se prosto „izbacuju“ nepoželjne lojnice i mitiseri! Ultrazvuk radi finu mikromasažu kože, kojom se obezbedjuje optimalna prokrvljenost i saturacija kiseonikom te pobudjuju mnogi uspavani i usporeni metabolički procesi!

Pod dejstvom niskofrekventnog ultrazvuka, olakšan je prolaz velikih molekula mnogih korisnih materija, koje se tokom tretmana na kožu nanose, pa se u odrdjenoj meri, ovaj piling lica može smatrati i jednim vidom neinvazivne mezoterapije!

Tokom tretmana lica ultrazvukom na površini kože se stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme, koža se očisti, a istovremeno i temeljito dezinfikuje.

Nakon samo 20/30 minuta, koliko traje piling lica ultrazvukom koža lica biva očišćena, oskigenizirana, rehidrirana i blistava. Ovaj tretman lica nema nikakvih ograničenja-apsolutno je bezbedan i bez ikakvih neželjenih tragova ili potencijalnih opasnosti od bilo kakvog remećenja funkcija kože.

Tretman lica ultrazvukom (ultrazvučni piling lica), preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvodjenje tretmana kratko traje i ne ostavlja nepozeljne tragove, da se može uraditi u pauzi za ručak. Nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim obavezama.

Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum), pre i posle boravka na moru ili planini, jer hranljive materije koje se tokom tretmana u kožu ubacuju (vitamini, minerali, hijaluronska kiselina, ferulinska kiselina, lipozomi) eliminišu slobodne radikale koji se pod dejstvom sunca oslobadjaju u koži i vezivu i na taj način sprečava fotostarenje.

Preporučuje se i osobama sa ekstremno osetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica (klasični tretman lica), na koži ostavio nepoželjne tragove (ranice, ekskorijacije, crvenilo).

Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje treba uraditi pred neki važan dogadjaj, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2