TermaLift lasersko podmlađivanje | Dr Marija Bošković
9865
page-template-default,page,page-id-9865,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

TermaLift lasersko podmlađivanje

ALMA NIR LASERSKO PODMLAĐIVANJE

Osluškujući zahteve pacijenata koji sve više zahtevaju tretmane koji su neinvazivni, bez igle i sa prirodnim rezultatima podmlađivanja uveli smo našu ordinaciju uslugu laserskog podmlađivanja izraelske kompanije ALMA LASER modul NIR (Near Infra Red) zatezanje kože lica.

 

Svetlosni zrak talasne dužine 700 – 2500nm iz spektra blizu infracrvenog ima biostimulativno dejstvo i zagreva vodu u dubljim slojevima kože. Kao posledica zagrevanja, aktivira se fibroblast koji započinje sintezu novog kolagena i elastina. Takođe dovoljno velika temperature izaziva trenutru kontrakciju kolagenih vlakana usled čega koža postaje čvrša i zategnutija i efekat je vidljiv odmah nakon tretmana.

 

Usled povećanje vaskularizacije dolazi do pojačane limfne drenaže i gubitka viška tečnosti.Koža je glatka, svetlija, kao somot. Zato je tretman poznat kao Cinderella Lift, i često se izvodi pre važnih događaja.

 

Tretman se izvodi tokom cele godine na 2 nedelje ukupno 6 tretmana nakon održavamo postignute rezultate jednom u dva meseca.

 

Po završetku tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija, možete se odmah vratiti svakodnevnim obavezama.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2