Mezoterapija kose | Dr Marija Bošković
8585
page-template-default,page,page-id-8585,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

HR3 Matrix predstavlja sistem za negu kože glave i ponovni rast kose zasnovan na poslednjim dostignućima bio-inženjeringa.
Sistem kombinuje najnaprednije Genosys mikroiglice u formi Stamp-a, Rolera ili Dermafixa sa specijalnim supstancama za regeneraciju i ponovni rast kose.

EKSTRAKT CVETA JAPANSKOG BAGREMA

Ovaj ekstrakt sprečava formiranje DHT-a, tako što inhibira 5-alpha-reduktazu koja testosteron pretvara u DHT koji je značajan faktor kod gubitka kose.

HEXA PEPTID 33 (ANGIO-S)

Ovaj peptid podstiče i ubrzava angiogenezu, rast novih kapilara koji su bitni za rast i razvoj folikula dlake. Veoma bitna je i uloga ovog peptida kod aktiviranja izuzetno bitnog faktora rasta, VEGF-a (Vascular Endothelial Growth Factor).

BAKAR TRIPEPTID-1

Ovaj tripeptid je takođe inhibitor DHT-a, pozitivno utiče na ciklus rasta kose kao i na cirkulaciju koje je bitna zbog pravilne ishrane i rasta kose.

dr marija boskovic - hr3 matrix genosys

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2