Profhilo | Dr Marija Bošković
8567
page-template-default,page,page-id-8567,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Poznato je da se preparati na bazi hijaluronske kiseline već dugi niz godina koriste za vraćanje hidratacije kože:

  • mezoterapija osveažava i hrani kožu
  • skin booster poboljšava strukturu kože i dubinski je hidrira tokom 9 meseci Juvederm Volite
  • hijaluronski fileri Juvederm uklanja bore i licu vraća volumen

Profhilo, novitet u svetu estetske medicine, je jedini HIJALURONSKI KOLAGEN STIMULATOR sa efektom BIOREMODELINGA KOLAGENA I POTKOŽNOG MASNOG TKIVA.

Dr Marija Bošković - Profhilo 01
Dr Marija Bošković - Profhilo 02
Inovativnom formulom do prirodnih rezultata

Profhilo je gel hijaluronske kiseline, u kojem se nalazi hijaluronska kiselina niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne težine hidrira kožu, a ona visoke molekularne težine stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i elastina aktivacijom fibroblasta preko receptora CD44.

Profhilo otpušta delove hijaluronske kiseline tokom mesec dana od prve aplikacije i kao krajnji rezultat imamo proizvodnju 4 različite vrste kolagena i potkožnog masnog tkiva.

Za razliku od uobičajenih dermalnih filera, ne stvara dodatni volumen kože, već duboko u tkivu potiče fibroblaste da sami proizvedu više kolagena i ‘napune’ kožu kako bi se dobili što prirodniji rezultati. Zbog toga je idealan za tretiranje područja koja je inače teško tretirati uobičajenim filerima poput vrata, ruku, šaka i područja lica.

Profhilo tretman se posebno preporučuje kod mladih osoba kao prevencija starenja već od 25 godina.

Aplikuje se BAP tehnikom (Bio Aestetic Points). Dovoljna su dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman se izvodi mesec dana nakon prvog.

Dr Marija Bošković - Profhilo 03

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2