Skin booster terapija | Dr Marija Bošković
8552
page-template-default,page,page-id-8552,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Skin booster terapija

NOVI HIJALO – SKIN BOOSTER

JACI OD MEZOTERAPIJE – veci higroskopni potencijal hijaluronske kiseline.

VISE OD FILERA – formulacija obogacena regenerativnim kompleksom.

TRETMAN VECIH REGIJA

Laboratorija Revitacare je lansirala novi, na tržistu jedinstven skin booster CytoCare S Line u špricu sa većom higroskopnom moći neukrštene hijaluronske kiseline od 18mg + pojačani regenerativni kompleks.

Na platformi CytoCare 532 proizvedena je još superiornija linija S Line koja predstavlja jedinstvenu formulaciju, prelaz izmedju mezoterapije i filera.

Sa CytoCare S line se postiže snažniji efekat od mezoterapije zahvaljujući snažnom higroskopnom potencijalu hijaluronske kiseline u formulaciji za popunjavanje finih linija i bora, kao i pojačanom regenerativnom kompleksu u formulaciji.

Snažna antioksidantna i hidrirajuća formulacija daje koži odmah vidljiv efekat prosvetljivanja i vraća joj fiziološki balans i kvalitete koje je izgubila. Delujući sinergetski u svim slojevima kože, na fibroblaste i keratinocite, kao i na ćelijsku matricu, dovodi do optimalne revitalizacije dermisa.

Sa CytoCare S line-om se postiže saturacija veće površine kože, popunjavaju fine linije i bore, stimuliše proizvodnja novog kolagena, obnavlja tonus. Koža je nahranjena, hidrirana, prosvetljena i revitalizovana.

dr marija boskovic - cytocare s line

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2