Medicinski higijenski tretman lica | Dr Marija Bošković
8300
page-template-default,page,page-id-8300,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Medicinski higijenski tretman lica

Medicinski higijenski tretman lica predstavljaju kombinaciju sigurnih i efikasnih postupaka za poboljšanje zdravlja i izgleda kože. Obavljaja se nakon detaljne analize kože lica, nakon čega se pravi plan koje procedure i u kom intervalu će se primeniti.

 

U našem centru za postizanje željenih rezultata izabrali smo francusku kozmetiku Phytomer.

Tretman se sastoji od pripreme kože za rad, otvaranje pora specijalnom HEATING MASKOM od vulkanskog zeolita bez naparavanja lica, čišćenja komedona (komedoekspresija), nanošenje gela za dezinfekciju lica, ampule prema tipu i stanju kože, maske za smirivanje i dezinfekciju lica i zavrsne kreme.

 

Poseban osvrt se daje na mlade osobe u adolescentskom dobu (pubertetske akne, masna seboreična koža, mnoštvo komedona) gde se može početi sa negom već od 14 – 15 god. Učestalost tretmana određuje doktorka nakon pregleda a u zavisnosti od stanja i tipa kože izvodi ih doktor ili diplomirani kozmetolog.

 

Nakon tretmana Vaša koža će odmah izgledati čistije, glađe, zategnutije i svetlije. Uz preporučenu negu ili terapiju kod kuće, kao i svakodnevnu zaštitu kože od sunca, sprečićemo ponovnu pojavu istih problema.

 

Rezultati ovih tretmana imaju kumulativno dejstvo – svakim narednim tretmanom koža postaje sve boljeg zdravlja i izgleda. Preporučuje se na 4 – 6 nedelja. Tretman traje 60 – 90 minuta.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2