Juvederm Volite | Dr Marija Bošković
9879
page-template-default,page,page-id-9879,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Juvederm Volite

Kao što vam je poznata činjenica da hijaluronske filere već dugi niz godina koristimo za nadoknadu volumena u licu, a ne za popunjavanje bora, tako je i naziv dermalni fileri pogrešan. To su voluminizatori koji vraćaju izgubljeno masno tkivo u dubokim masnih kompertmentima čime vraćamo svežiji izgled lica i otklanjamo znakove strenja različitim tehnikama rada.

 

Međutim poznata kompanija ALLERGAN za proizvodnju Juvederm hijaluronskih filera nas je obradovala proizvodnjom potpuno novog DERMALNOG FILERA JUVEDRM VOLITE koji se aplikuje direktno u derm za intezivnu i produženu hidrataciju kože u trajanju od 6 meseci. On ne može da služi za konturisanje lica ili nadoknadu volumena.

 

Zlatni standart u našoj ordinaciji je upravo aplikovanje ovog dermalnog filera svakih 6 meseci u kožu lica, vrata dekoltea i šaka u cilju hidratacije i povečanja kvaliteta kože,

 

Na taj način našim pacijentima smo obezbedili osnovni preduslov za sve druge antiaging tretmane a to je da im koža bude hidrirana.

Kada se aplikuje Juvederm Volite?

 

Nakon obavljenih konsultacija I utvrđenog protokola podmlađivanja doktorka određuje pravi moment kada se filer aplikuje u kožu. Iskustvom smo ustanovili da su rezultati laserskih tretmana neuporedivo veći ukoliko je koža dovoljno hidrirana, pa je Juvederm Volite često preporuka za početak protokola podmlađivanja.

Izvođenje trtetmana

Nanošenje anestetske kreme 30 minuta.Aplikuje se tankom iglom specijalno dizajniranom za ovaj dermalni filer.Minimalno bolna procedura.

Ukupno potrebna količina za lice je 2ml, vrat 1ml šake 1ml.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2