Podmlađivanje vrata i dekoltea | Dr Marija Bošković
10379
page-template-default,page,page-id-10379,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Podmlađivanje vrata i dekoltea

U procesu podmlađivanja, vrlo često zaboravljamo da treba intervencije sprovoditi na celoj bisti.

 

Zašto?

 

Nakon par godina intezivnog podmlađivanja lica vidi se značajna razlika u podmlađenom licu i zapostavljenoj regiji vrata i dekoltea. Takođe to su delikatne regije koje su značajno izložene oštećenju od sunca tokom leta, ili mehaničkom pritisku tokom spavanja, ili kada je glava savijena tokom celog dana usled neprestanog gledanja u mobilne telefone i računare. Korišćenje kućne nege je takođe ograničeno često samo na lice vrlo često.

 

Na osnovu svega gore navedenog došli smo do zaključka da je neophodno pacijentima dati jasna upustva kako da tretiraju i neguju tu regiju.

 

  • Zaštita tokom leta od UV zračenja, MULTI SUN KREMA GENOSYS SPF 40, koja u sebi ima fizički faktor zaštite, titanijum dioksid
  • Korišćenje redovne kućne nege, specijalno dizajnirane kreme za vrat ND CELL GENOSYS koja u svom sastavu pored svih hranljivih materija ima retinol koji podmlađuje i zateže kožu

 

Prvi tretman koji preporučujemo je DYE VL LASER koji će sa kože ukloniti neželjene efekte UV zraćenja, najvećeg uzroka starenja kože. Fotorejuvenacija vraća koži vitalni kapacitet, povećava imuntet, uklanja fleke, crvenilo, poboljšava teksturu kože. Nakon tretmana koža je meka, sjajna, zdrava. Tretmani se rade na dve do tri nedelje, bez period oporavka (oktobar, novembar, decembar).

 

Drugi tretman ima za cilj razaranje starog kolagena i sintezu novog potentnog kolagena, sa krajnjim efektom remodeliranja kolagena i zatezanja kože vrata. U pitanje je FRAKCIONISANI LASER, namenjen za sve tipove kože, koji daje impresivne rezultate već mesec dana od prvog tretmana. To je najbolji neinvazivni tretman, sa najnovijom nano frakcionisanom radotalasnom tehnologijom 3D PIXEL RF. Tretmani se izvode jednom mesečno, ukupno je potrebno tri tretmana da postignemo zadovoljavajuće efekte (januar, februar, mart).

Tokom prvih 6 meseci u godini kada sprovodimo laserske tretmane neophodno je da ih kombinujemo sa tretmanom GENOSYS BIOREVITALIZACIJE i MEZOTERAPIJE kože. Zašto? Sinteza kolagena u koži će se desiti jedino ako kožu redovno snadbevamo sa graditvnim komponentama kao što su aminikiseline, vitamini minerali, antioksidanti, hijaluronska kiselina, faktori rasta itd. Unošenje aktivnih sustancije je ili u toku laserskim tretmana posebnom ALMA IMPACT tehnologijom ili iglom u zavisnosti od koktela koji koristimo.

 

Nakon sinteze mladog i lepog kolagena prelazimo laserki tretman TERMA LIFT, koji ima za cilj zatezanja kolagena kroz proces zagrevanja okolnog tkiva na željenu temperaturu od 42 stepena bez oštećenja površinskog sloja kože. Pomenuti rezultat se postiže kroz dve najsavremenije tehnologije koja obuhvata svetlosni spektar NEAR INFRA RED i hiruršku radiofrekfentnu tehnolgiju od 4 Mhz.Tretman se izvodi svakih 15 dana ukupno 6 tretmana. Bez perioda oporavka, tokom cele godine, za sve tipove kože (april, maj).

 

Postignute rezultate odražavamo uz pomoć KOLAGEN STIMULATORA koji nam omogućavaju dalju sintezu kolagena, posebno u letnjem periodu kada pacijenti nemaju vremena za druge procedure. U pitanje je PROFHILO kolagen stimulator na bazi hijaluronske kiseline koji ima dve aplikacije sa razmakom od meec dana. Bez perioda oporavka, kod svih tipova kože i tokom cele godine se sprovodi tretman (jun, jul).

 

I na kraju neophodno je koži obezbediti adekvatnu hidratciju u periodu od 9 meseci kada aplikujemo JUVEDEM VOLITE , skin booster koji vašu kožu hidrira od jule do januara .Ovi tretmani su specijalno dizajnirani da se aplikuju u letnjem periodu jer je tada je neophodno povećati hidrataciju kože (avgust).

 

Pacijenti koji imaju aktivan mišić PLATIZMU, imaju na vratu istaknute tzv žile, koje suposebno primetne kod pacijenata koji intezivno treniraju. Kod pomenutih pacijentknja sprovodimo tretman MEZOBOTOXA koji privremeno na period od 4 meseca relaksira pomenuti mišič i koža izgleda zategnuto i podmlađeno.

 

Još jedan od tretman koji često sprovodimo u regiji vrata i dekoltea je uklanjanje virusnih bradavica, dermatohiriškom jedinicom uz pomoć PIXEL RF MIKROPLAZME.

 

Za više o svim našim tretmanima možete da pročitate na našem sajtu ili da na zakažete besplatne konsultacije.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2