Cellular Matrix | Dr Marija Bošković
9833
page-template-default,page,page-id-9833,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Cellular Matrix

Cellular matrix je jedinstveni tretman za podmlađivanje kože koji kombinuje PRP sa hijaluronskom kiselinom.

 

U našoj ordinaciji koristimo Celullar Matrix proizvod renomiranog švajcarskog proizvodjača Regenlab, vodeće labaratorije u razvoju regenerativne medicine.

 

PRP predstavlja centrifugat plazme obogaćene trombocitima, faktorima rasta i matičnim ćelijama. Injektovanjem ovih supstanci koža se intenzivno regeneriše i popravlja se njen tonus. Istovremeno se stimuliše endogena sinteza kolagena i elastina što dodatno popunjava ožiljke, smanjuje brojne nepravilnosti na koži lica, deluje antiinflamatorno i antioksidativno.

Zašto je dodata hijaluronska kiselina u PRP?

 

Dokazano je da prisustvo ovog oblika hijaluronske kiseline značajno produžuje vreme dejstva aktiviranih trombocita, pa se može očekivati i znatno veči efekat nakon samo jednog tretmana. Način aplikacije Cellular matrixa takođe se razlikuje od primene PRP, aplikuje se u dublje slojeve kože, do samog mišića i ligamenta.

 

Indikacije:

 

  • Bore i fine linije na licu
  • Ožiljci od akni
  • Druge vrste ožiljaka i nepravilnosti na koži lica
  • Podočnjaci i izraženi tamni kolutovi oko očiju
  • Opuštena koža lica
  • Podmlađivanje vrata, dekoltea i šaka

Koliko je tretmana potrebno?

 

Broj tretmana se određuje u zavisnosti od indikacije za koju se Cellular Matrix primenjuje. Za većinu indikacija tretman je potrebno ponoviti 3 puta u razmacima od po mesec dana.

 

Cellular Matrix tretman traje od 30 minuta do 1 sat, nakon čega se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Rezultati Cellular Matrix A-PRP tretmana

 

Neposredan efekat u vidu hidratacije i povećanog volumena, kao i poboljšanje teksture kože, vidljiv je u prvim danima nakon tretmana. Postepeno oslobađanje faktora rasta i prirodna regeneracija tkiva, dovešće do popravljanja celokupnog izgleda u periodu od dve nedelje nakon tretmana.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2