Radiotalasna lipoliza i lifting tela | Dr Marija Bošković
8349
page-template-default,page,page-id-8349,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Radiotalasna lipoliza i lifting tela

Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavna je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana.

KAKAV JE MEHANIZAM DEJSTVA RF TEHNOLOGIJE?

Elektrode se koriste za emitovanje električne energije visoke frekvencije do kože i potkožnog tkiva. RF tehnologija efikasno tretira celulit istovremenim toplotnim delovanjem dubokih i površnih slojeva masnih naslaga, i kombinovanjem dvostrukog efekta monopolarne i bipolarne RF u jednom aplikatoru.

RF tehnologija selektivno povećava temperaturu masnih ćelija, istovremeno u dubokim i površnim slojevima masnog tkiva. Povećanje metabolizma omogućava oslobađanje i eliminaciju svih masnoća iz masnog tkiva.
RF energija prodire kroz kožu i selektivno toplotno deluje na ekstraćelijski matriks u kome se nalaze kolagena vlakna. Lokalizovana toplota povećava kontrakcije kolagenih vlakana i istovremeno stimuliše povećanje metabolizma fibroblasta koji pak ubrzavaju proizvodnju novog kolagena i elastičnih vlakana.

Nakon tretmana efekat je odmah vidljiv jer se koža zateže a celulit se smanjuje i eliminiše.

Regeneracija i kontrakcije depozita kolagenih vlakana i elastina zateže kožu koja ima zdraviji i mlađi izgled.

PREDNOSTI RF TEHNOLOGIJE
 • Bezbolni tretmani – tehnologija fokusira RF najnižu potrebnu energiju i izbegava i onemogućava bilo kakav neprijatan osećaj bola.
 • Lečenje površnih i dubljih slojeva kože sa masnim naslagama istovremeno – sofisticirani algoritmi za kontrolu elektrode omogućavaju različite tretmane i trenutne izmene polariteta a varijabilna energija se usmerava na različite slojeve masnih naslaga sa klinički vidljivim rezultatima već od prvog tretmana.
 • Selektivno zagrevanje masnog tkiva – RF tehnologija selektivno usmerava energiju na masno tkivo i izbegava zagrevanje drugih tkiva čime postiže najbolje kliničke rezultate.
 • Nema nepotrebnog hlađenja kože –   RF sistem je sofisticiran i konfigurisan da kontroliše terapijske algoritme čime se eliminiše potreba za hlađenjem i omogućava efikasnije lečenje i tretmane najmanjom energijom.
 • Nekoliko tretmana-RF tehnologija fokusiranom energijom postiže bolje i brže kliničke rezultate.
 • Eliminiše potrebu za drugom tehnologijom svetlosti –   se primenjuje na sve tipove kože i boja.
KO JE KANDIDAT ZA LEČENJE?

Žene bilo kog starosnog uzrasta ili tipa kože. Ukoliko mislite da imate celulit potrebno je da ga se oslobodite. TriPolar Tehnologija, da, to je tretman za vas. RF tehnologija efikasno tretira sve tipove i boje kože, blago nežno i efikasno.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Tretmani se sprovode uobičajeno jednom nedeljno u periodu od 6-8 nedelja.
Prosečno svaka sesija tretmana traje ukupno oko 45 minuta.

ŠTA SE DEŠAVA NAKON TRETMANA?

Odmah nakon tretmana, normalna je pojava veoma blagog crvenila i osećaja topline koji se povlače 1 sat nakon tretmana.

KADA MOGU DA OČEKUJEM VIDLJIVE REZULTATE?

Neposredni rezultati se mogu videti kod gotovo svih pacijenata već posle prvog tretmana. Željeni rezultati se naravnomogu videti posle sprovedenog preporučenog ciklusa tretmana.

DA LI JE RF TEHNOLOGIJA KLINIČKI TESTIRANA?

RF tehnologija ima klinički dokazane rezultate u lečenju celulita. Vaše zadovoljstvo garantujemo već posle prvog tretmana. Ukoliko ste zainteresovani možemo Vam pokloniti jedan tretman. Tretmani RF tehnologijom su sigurni, bezbedni, ne zahtevaju dopunske tretmane i ne izazivaju nuspojave. Klinički je dokazana za sve tipove kože jer obnovlja kolagen, zateže i pojačava tonus kože i popravlja ukupan izgled kože. Tripollar nežno i efikasno zateže kožu lica, vrata i ruku.

Tripollar RF tehnologija omogućava tretmane stomaka, zadnjice, butina, ruku, vrata i lica.

ŠTA SE TRETIRA RF TEHNOLOGIJOM?

RF tehnologija omogućava zatezanje kože i tretmane:

 • Lica
 • Obraza
 • Ramena
 • Celulita
 • Stomaka
 • Zadnjica
 • Leđa
 • Nogu

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2