PRX T33 Biorevitalizacija bez igle | Dr Marija Bošković
9312
page-template-default,page,page-id-9312,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

PRX T33 Biorevitalizacija bez igle


PRX-T 33 BIOREVITALIZACIJA BEZ IGLE

VPRX-T 33 je medicinski preparat za hemijski piling sa precizno odmerenim količinama trihlorsirćetne kiseline i vodonik-peroksida.
PRX-T 33 omogućuje biorevitalizaciju kože na bezbolan način: nema uboda kao kod injekcionih tretmana, nema bola, ni perioda oporavka, a koža zadržava svoju prirodnu boju i teksturu.

Bezbedan je za oba pola i za različite uzraste.

Ovaj tretman idealan je kao prvi tretman kod osoba koje imaju strah od medicinskih tretmana. Trihlorsirćetna kiselina u koncentraciji od 33% stimuliše fibroblaste koji proizvode kolagen, bez oštećenja površine kože dok vodonik peroksid poboljšava osetljivost receptora na fibroblastima i sprečava ljuštenje površine kože.Kojična kiselina omogućava efekat izbeljivanja.

Tretman sinergijski deluje sa frakcionim laserima i radiofrekventnim strujama, pospešujući rezultate ovih procedura. Tretman je jednostavan za primenu i za doktora i za pacijenta: bezbolan je, nema igala, nema vremena oporavka, nema fotoosetljivosti, traje ukupno pola sata.

Za održavanje postignutog efekta, u kućnoj terapiji se koristi WiQo kozmetika.

INDIKACIJE
  • gubitak čvrstine kože lica, vrata i dekoltea, učvršćivanje kože grudi,
  • ulegnuti ožiljci, strije,
  • dodatni tretman u lečenju melazmi i hiperpigmentacija kože
  • dodatni tretman u lečenju aknozne koža.
PRIMERI PRE I POSLE TRETMANA
Dr Marija Bošković - Biorevitalizacija bez igle 01
Dr Marija Bošković - Biorevitalizacija bez igle 02
Revitalizacija lica
Dr Marija Bošković - Biorevitalizacija bez igle 03
Revitalizacija kože dekoltea
Dr Marija Bošković - Biorevitalizacija bez igle 04
Strije
WIQO DERMOKOZMETIKA ZA LICE I TELO

WIQo linija nastala je na osnovu indikacija koje su odredili dermatolozi, i razvijena na bazi poslednjih naučnih saznanja, kao trening za održavanje zdravlja kože, u tri ključna koraka: zaštita od štete izazvane spoljnim uticajima (UV zračenje, klima, zagadjenje), prevencija koja obezbedjuje hranu za zaštitu prirodnog hidro-lipidnog filma i stimulacija regeneracije kože kako bi se sprečila epidermalna atrofija sa borama i opuštanjem kao posledicama.

Dr Marija Bošković - Biorevitalizacija bez igle 05

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2