Mezoniti - Vrste i način delovanja | Dr Marija Bošković
8982
post-template-default,single,single-post,postid-8982,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
dr marija bošković - mezoniti - vrste i način delovanja

Mezoniti – Vrste i način delovanja

Lifting i zatezanje nitima je minimalno invazivana metoda, sa kojom postižemo rejuvenaciju i lifting kože na problematičnim regijama bez ukljanja viška kože i masnog tkiva hirurškim putem.

Nakon aplikovanja Mesotrax mezo-niti na tačno određeno mesto pomoću igle ili kanile niti ostaju fiksirane u tkivu, pružaju potporu i pokreću proces regeneracije. Efekti tretmana mogu se videti odmah po aplikaciji, a vremenom se rezultat dodatno poboljšava i dostiže svoj maksimum u narednih tri do šest meseci. Okolno tkivo deluje kao podrška nitima održavajući taj postignuti lifting efekat. Niti aplikovane u tkivo pokreću proces indukcije kolagena i stvaranja novih krvnih sudova. Postupak aplikovanja niti je brz i obično se sprovodi pod topičnom ili blok anestezijom, čime se postiže bezbolnost, vidljivih tragova intervencije na koži nema ili su minimalni, zbog čega možemo reći da je vreme oporavka kratko.

Mesotrax mezo-niti se razgrađuju u periodu od šest do osam meseci u zavisnosti od pacijenta, a efekat traje nekoliko godina. Korektivni tretman se može ponoviti odmah nakon mesec dana.

Postupak je idealan za pacijente koji imaju dobru elastičnost kože i nemaju preveliki višak kože. Najbolji kandidati za ovu vrstu intervencije su pacijenti između trideset i pedest godina, koji žele izgledati mlađe i negovanije bez face lifting operacije.

 

MESOTRAX mezo-niti nude niz prednosti za efikasan i bezbedan face lifting

  • bez reza
  • minimalno vreme oporavka
  • trenutni rezultati
  • bezbolno
  • bez nuspojava