Laserska epilacija | Dr Marija Bošković
10127
page-template-default,page,page-id-10127,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Laserska epilacija

Alma Soprano TITANIUM

Kompanija Alma je najveći proizvođač laserskih tehnologija na tržištu. Odlikuje je inovativnost i bezbednost u radu. Tokom zadnjih deset godina razvili su i patentirali tri tehnologije u polju laserske epilacije koja ih izdvaja od drugih brendova koji bezuspešno pokušavaju da ih kopiraju.

Ovom prilikom pokušaćemo da Vam objasnimo proces laserske epilacije i da prikažemo prednosti ALMA LASERSKE EPILACIJE i kako da prepoznate orginal među brojnim ponudama na tržištu koje kopiraju najbolji ALMA SOPRANO TITANIJUM.

 

SAMO JE JEDAN ORGINALNI ALMA SOPRANO TITANIJUM

Mi smo jedini laserski centar koji poseduje sve PATENTIRANE tehnologije kompanije Alma što podrazumeva SHR SUPER HAIR REMOVAL TEHNOLOGIJUICE PLUS3D DIODNU TEHNOLOGIJU i INTESE PULSED LIGHT na naša dva medicinska laserska modaliteta.

 

Potrebno je pre epilacije zakazati pregled kod dr Marije Bošković, u cilju utvrđivanja mogućnosti za izvođenje tretmana.

KADA BIRATE, IZABERITE NAJBOLJE

SHR SUPER HAIR REMOVAL TEHNOLOGIJA

Jedina laserska epilacija koju možete da radite tokom cele godine bez straha od pojave fleka ili opekotina, jer raspolaže patentiranom SHR SUPER HAIR REMOVAL TEHNOLOGIJOM, koja je uvela novi trend izvođenja laserske epilacije u pokretu. Ukupna energija lasersko snopa se aplikuje na zadatu površinu koja se postepeno zagreva, čime se zagrevaju svi delovi dlake do željene temperature koja će izvršiti destrukciju dlake koja je u anagenoj fazi rasta. Zastarele laserske tehnologije imaju pojedinačne pulseve energije koje se isporuče u koren dlake u jednom impulsu i na taj način izazivaju bol i mogućnost od opekotine i fleka.

ICE PLUS TEHNOLOGIJA

Jedina BEZBOLNA laseska epilacija, jer raspolaže patentiranom ICE PLUS tehnologijom, safirna pločica u sondi hladi površinu kože na -0,5 C tokom tretmana i na taj način omogućava osećaj potpuno bezbolne nežne masaže.

3D TEHNOLOGIJA

Jedini medicnski laser na tržištu koji poseduje patentiranu 3D tehnologiju, u jednoj sondi imao tri talasne dužine koje deluje na tri dubine u koži i na taj način zahvata laserskim snopom stabljiku dlake, koren dlake i matične ćelije u korenu dlake što garantuje potpunu destrukciju dlake i trajno uklanjanje dlaka, jer bez matičnih ćelija nema ponovnog rasta dlake.

KLINIČKI DOKAZANA EFIKASNOST

Klinički dokazana efikasnost laserske epilacije ALMA SOPRANO TITANIUM FDA APPROVED

SVI TIPOVI KOŽE

Jedina laserska epilacija koja radi na svim tipovima kože, zahvaljujući patentiranoj ICE PLUS I SHR tehnologiji

NAJBRŽI LASER NA TRŽIŠTU

Najbrža laserska epilacija na tržištu (uklonite sve dlake na nogama na jednoj pauzi za ručak)

SVI TIPOVI DLAKA

Jedini medicinski laser na tržištu koji ima 3 talasne dužine u jednoj sondi i na taj način može da tretira i debele i tanke dlake, svetlije i tamnije

TRAJNO REŠENJE

Jedina laserska epilacija sa kojom možete trajno ukloniti dlake sa teško dostupnih regija kao što su uši, nos, obrve i intimna regija

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2