Ne-hirurško zatezanje kapaka | Dr Marija Bošković
9857
page-template-default,page,page-id-9857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Ne-hirurško zatezanje kapaka

Ne-hirurško zatezanje kapaka NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA

 

Neoperativna blefaroplastika može da se koristi za:

 

  • podmlađivanje i momentalno zatezanje kože u zoni oko očiju
  • poboljšava izgled kože i ublažava kese ispod očiju, a takođe mogu i da se koriguju bore iznad usana,
  • pregibi kod uha
  • kao i različite promene na licu i telu kao što su ksantelazme, solarni lentigo, fibromi, virusne bradavice i dr.

 

U našoj ordinaciji izvodimo ovaj inovativni tretman uz pomoć RF MIKROPLAZME (četvrto stanje energije, koja nastaje od čestica vazduha između izvora radiofrekvence – igle, i kože) kod svih pacijenata koji su suočeni sa viškom kože na kapcima a plaše se operativnog lečenja.

 

Vrlo bitno je napomenuti da se tretman izvodi uz pomoć medicinski registrovanog aparata koji generiše mikroplazmu kada se elektroda približi koži ali je nedodiruje, usled čega dolazi do vaporizacije površnog sloja kože i pojave tamne kraste, trenutnog zatezanja kolagenih vlakana i liftinga uglova oka.

 

Medicinski uređaj koji koristimo u našoj ordinaciji daje nam mogućnost kontrole snage, dužine pulsa i oštećenja na površini kože prema svakom pacijentu individualno,čime izbegavamo mogućnost nastanka neželjenih efekata za razliku od kineskih PLASMA PEN aparata koji nemaju takvu vrstu kontrole.

 

Kontrolisana povreda tkiva bez oštećenja okolnog tkiva daje nam mogućnost da izbegenemo pojavu hiper i hipopigmentacija kao i ožiljaka u regiji koju tretiramo.

 

Sekundarni efekat tretmana je termalni utiacj na derm i posledična sinteza kolagena koji kožu čini čvrstom i zategnutom, Na ovaj način vršimo prevenciju starenja očne regije i odlažemo moguću operativnu blefaroplastiku.

Ko može da bude kandidat za intervenciju?

 

Preporučijemo ga za tretman blage i srednje opuštenosti kože kapaka i umerenih bora očne regije. Najveći stepen opuštenosti kože zahteva hiruršku intervenciju, zato je neophodan pregled pre izvođenja intervencije.

Mogu ga bezbedno raditi svi fototipovi kože, bez obzira na uzrast, oba pola.

Izvođenje tretmana

 

  1. Nanošenje anestetske kremu u trajanju od 45 minuta pre tretmana (tretman je minimalno bolan)
  2. Dezinfekcija regije
  3. Izvođenje samog tretmana oko 20 minuta
  4. Period oporavka 7 dana ali uz mogućnost nastavka rada. Prva tri dana nakon intervencije moguća je pojava blagog otoka. Krastice kreću da otpadaju od 4 do 7 dana
  5. Neophodno je redovno koristiti terapiju i negu propisanu od strane lekara
  6. Zaštita od sunca naredna 3 meseca upotrbom SPF 50 faktora

Koliko je terapija potrebno?

 

Već nakon prve intervencije se vidi rezultat, ali prosečno se preporučuju 2 do 3 intervencije u zavisnosti od problema. Razmak između intervencija je od 4 do 8 nedelja.

Zakažite Vaš tretman još danas!

Ordinacija LASER&AESTHETICS, dr Marija Bošković

Bulevar umetnosti 13, Stan 2